Home / MTM  – Dé veringspecialist

MTM  – Dé veringspecialist

Mototuning Mol is gespecialiseerd in het afstellen van alle motorveringen en levert motoronderdelen van o.a. Wiseco, Pirelli, WRP en Racetech aan diverse dealers van motorfietsen.

Bij de ultramoderne motorfietsen zijn er vaak ontelbaar veel afstelmogelijkheden wat betreft de vering. De modale motorrijder ziet door het bos de bomen niet meer, laat staan dat hij de juiste balans nog vindt.

Vaak worden de standaard fabrieksinstellingen als de juiste aanschouwd, maar wetende dat iedere motorrijder zijn eigen karakteristieken heeft en naast zijn eigen stijl ook vaak een eigen gebruik van de motorfiets heeft, is dit toch voorbarig. Niet te vergeten dat de vering, naast de banden, de enige echte schakel zijn tussen de motorfiets en de weg. Daarom wordt het eindelijk tijd dat de modale motorrijder weet dat meer veiligheid, meer comfort & minder bandenslijtage hand in hand gaan met een goedwerkende en juist afgestelde vering. Niet voor niets dat de raceteams hun veringspecialisten ergens in een glazen kastje bewaren.
Zowel particuliere motorrijders als dealers kunnen bij MtM terecht voor afstelling en revisie van hun motorfietsvering. Wij staan garant voor een uitstekende service waarbij aandacht wordt besteed aan veiligheid en comfort, en indien nodig circuitgebruik. Begeleiding en advies gaan steeds vooraf aan de aankoop.
Wij zijn verdeler van diverse motorfietsonderdelen zoals WRP, Racetech, Wiseco, Pirelli en ons eigenste huismerk Solid Springs. Daaronder tandwielen, remblokjes, kettingen, … dit alles getest en goedgevonden door onze eigen succesvolle raceteams. Als groothandel levert MtM enkel aan handelaars.
Steeds zijn wij op zoek naar gedreven en vakbekwame motordealers. Voor meer informatie mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ludo Van der Veken - Zaakvoerder MTM

With 5 World Championship titles, 57 GP victories and 6 Belgian Championships, Team Manager Ludo Van Der Veken earned his stripes in the world of MX with Joël Smets before shifting his focus to world superbike and supersport racing.
MtM – HS Racing Team, led by Ludo Van Der Veken and backed up by Henk Salomons and Kawasaki Europe is competing in the FIM Supersport Championship and FIM World Superbike Championship.