Home / Over MTM / Mototuning Mol
Fotograaf L.Vervoort

Mototuning Mol

Bij de ultramoderne motorfietsen zijn er vaak ontelbaar veel afstelmogelijkheden wat betreft de vering. De modale motorrijder ziet door het bos de bomen niet meer, laat staan dat hij de juiste balans nog vindt.

Vaak worden de standaard fabrieksinstellingen als de juiste aanschouwd, maar wetende dat iedere motorrijder zijn eigen karakteristieken ( gewicht en lengte) heeft en naast zijn eigen stijl ook vaak een eigen gebruik van de motorfiets heeft, is dit toch voorbarig. Niet te vergeten dat de vering, naast de banden, de enige echte schakel zijn tussen de motorfiets en de weg. Daarom wordt het eindelijk tijd dat de modale motorrijder weet dat meer veiligheid, meer comfort & minder bandenslijtage hand in hand gaan met een goedwerkende en juist afgestelde vering. Niet voor niets dat de raceteams hun veringspecialisten ergens in een glazen kastje bewaren.

Zowel particuliere motorrijders als dealers kunnen bij MtM terecht voor afstelling en revisie van hun motorfietsvering. Wij staan garant voor een uitstekende service waarbij aandacht wordt besteed aan veiligheid en comfort, en indien nodig circuitgebruik. Begeleiding en advies gaan steeds vooraf aan de aankoop.


Wij zijn verdeler van diverse motorfietsonderdelen zoals WRP, Racetech, Wiseco, Pirelli en ons eigenste huismerk MtM. Daaronder tandwielen, remblokjes, kettingen, … dit alles getest en goedgevonden door onze eigen succesvolle raceteams. Als groothandel levert MtM enkel aan handelaars. Steeds zijn wij op zoek naar gedreven en vakbekwame motordealers. Voor meer informatie mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.