Home / Merken / Öhlins authorized service centre

Öhlins authorized service centre

MTM is een officieel Öhlins service center. Dit houdt in dat wij nauw samenwerken met Öhlins Zweden en daarbij toegang hebben tot de volledige Database en fabrieksinstellingen van Öhlins. Tevens zorgen we ervoor dat we minstens 2 keer per week bestellen zodat u, als klant zijnde nog sneller bediend wordt.

Het blijft natuurlijk ons doel om een zo correct mogelijke service aan te bieden aan elke klant. Onze specialisatie breidt zich uit tot het afstellen, reviseren, modificeren van veringen, schok-en stuurdempers. Dit gaande van baan-en sportmotoren, offroad, scooters, buggy’s tot zelfs af en toe autoveringen.

Non-Öhlins

Al dat Zweedse goud kan misschien overdonderend zijn op onze website, maar wij werken wel degelijk ook aan andere veringen naast Öhlins. Heb je bijvoorbeeld een standaard schokbreker van een BMW R 1200 ESA die lekt, deze repareren wij met veel plezier. Is de showa voorvork van je Ducati monster stuk, dan nemen wij deze voor onze rekening. Ben je niet helemaal tevreden van je WP cross vork, dan maken wij hem weer in orde voor je.

Wist je trouwens dat:

  • Standaard schokbrekers vaak als wegwerpproduct worden bekeken, terwijl deze praktisch altijd te repareren zijn.
  • Je schokbreker of voorvork eigenlijk tussen de 20.000 en 30.000km zeker een grondige revisie moet krijgen om weer een optimale werking te hebben.
  • Je beter niet wacht tot het eerste zonnetje schijnt om je vering te onderhouden. Probeer hier zeker al in de wintermaanden de nodige aandacht aan te besteden.
  • Een goed onderhouden vering de basis is voor een leuke, maar bovenal veilige rit.
  • Veel mensen onderschatten hoe hard zo’n vering afziet. De meeste motorzaken hechten hier weinig belang aan of hebben niet de nodige kennis, tijd of tools om je vering op en top te laten functioneren.

Kom dus zeker en vast langs, bel vrijblijvend of mail ons.

Check Also

Custom & Heritage

Niet voor niets zijn wij gekend als “De veringspecialist” dat is, naast Tuning & revisie, …