De veringspecialist
met een palmares!

Onze merken

Door onze jarenlange ervaring weten we welke eisen een motorfiets stelt aan het materiaal. Met onze eigen raceteams ontwikkelen en testen we uitgebreid alle door ons gefabriceerde motoronderdelen, zoals daar zijn de tandwielen, remblokjes, kettingen,… Informeer naar onze samenwerkingsmogelijkheden!

Racetech is jarenlang verbonden met het motorsportgebeuren. Zij leveren een kwalitatief product dat zich hoofdzakelijk toespitst op het offroadsegment met als hoofdzaak alle plastic parts voor de diverse offroadmotoren. Daarnaast bevinden zich in het gamma eveneens handvaten, sturen, stickersets,…

Sinds 1999 levert WRP een technisch assortiment van top motorfietsproducten. Zowel MX, offroad, road als race producten behoren tot het gamma. Gekoppeld aan een succesvolle motorsporthistorie kunnen we zeggen dat WRP zijn strepen reeds verdiende in de motorbranche. Uitlaten, tandwielen, remschijven, sturen, kettingen,…allemaal producten die zijn terug te vinden in hun omvangrijk aanbod.

MtM richt zich hoofdzakelijk tot het offroadgamma van Pirelli. Door onze eigen ervaring op het hoogste niveau weten we dat we met Pirelli een uiterst competitief product in ons gamma hebben. Grip staat synoniem met snelhied, en dat hebben ze bij Pirelli tijdens de ontwikkeling goed geïnterpreteerd.

Onder het motto "Performance Products" weet iedere motorsportliefhebber ondertussen wel waarvoor Wiseco staat. Het specifiek technische assortiment is dan ook zeer uitgebreid en richt zich als het ware tot alle Powersports voorhanden. Als het aan de motor lag, kocht hij Wiseco.